Altfel de ședință

Pentru că noi, părinții, suntem baza unui caracter puternic si bun al copilului nostru, am considerat că a avea parteneri de excepție în continuarea formării de acasă, face ca actul educațional să fie unul calitativ. Colaborarea și implicarea fiecărei instituții duce la un succes garantat.

Astăzi am participat la o “altfel” de ședință; la o întâlnire bazată pe colaborare, pe descoperire. Întotdeauna Școala-Familia-Institutiile( UAT, Poliția, Biserica) trebuie să formeze un cerc. Dar nu unul vicios ci unul valoros…valoros pentru noi toți cei care formăm societatea.

Regulile stau la baza formării umane.

Sa fim BUNI, CORECȚI, TOLERANȚI, RESPECTUOȘI și așa să-i învățăm și pe copiii noștri.

Apreciez și mulțumesc tuturor pentru prezența de astăzi și sunt onorată să fac parte din această comunitate. Mulțumesc celor direct implicați în educație: Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean- doamna Adriana Tudose ,domnului Viceprimar Popa Claudiu reprezentant al UAT Voinești, reprezentantul Arhiepiscopiei Preot Florian Solomon, domnului Ag. Șef Principal Ion Victor B. Toko Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Părinților prezenți si nu in ultimul rând colegilor mei fără de care educația din cadrul Liceul Tehnologic Voinești nu ar avea valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *